Hari ini 6 September 2021 ..Ain makan ape tuh ?.

Assalamualaikum.. Hari ni ain masak nasi ambang ! Tapi simple simple je lah resepi nya . Janji ade la nampak bentuk nasi ambang nya . Siap beralas dengan daun pisang lagi tuh. Hehehe . 

so , breakfast ain makan 2 keping roti dan spread dengan Passionfood spread the love . Selagi tak habis , selagi tu lah aku makan tu je🤣

Untuk lunch dan dinner ain makan nasi ambang buatan sendiri. Untuk dinner ain tambah sikit mee goreng sebab alang-alang tu terus la habiskan .

Alhamdulilah ! kenyang ! 😋

1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.