REVIEW MOVIE : MOONSHOOT 2022

REVIEW MOVIE : MOONSHOOT 2022

Jarang la nak tengok movie sains fiction macam ni , tapi this movie berjaya touch my heart.. Like seriously walaupun kinda blur sebab i memang kureng sikit bab-bab jargon words ni.


Kisah ni menceritakan dua orang yang dari Bumi dan nak ke Marikh, the gurl tu nak jumpa boyfriend dia di Marikh. Untuk ke Marikh perlukan kos sehingga la the guy tu sembunyi-sembunyi masuk ke dalam rocket. Lelaki ni memang impian nya teringin nak ke Marikh tapi disebabkan tak punya wang yang banyak.


Semasa dalam perjalanan nak sampai ke Marikh tu , the guy yang sembunyi-sembunyi masuk tu menumpang duduk dalam satu bilik dengan perempuan tu..


And , finally mereka berjaya sampai ke Marikh... dan lelaki tersebut kantoi yang dia masuk bukan berbayar .. perempuan tu pula dapat berjumpa dengan boyfriend dia .


Tapii....  adakah mereka pilih untuk terus tinggal di Marikh ataupun mereka kembali ke Bumi ? 


Moon Shot . Highly recommended to watch ✨


*Probably lepas habis tgk this movie , you akan rasa bersemangat nak try achieve your dream! why not baca dulu this book ⤵️ 

buku now everyone can be influencer


Now Everyone Can Be Influencer✨ 

kisah penulis yang dari 0 akhirnya berjaya masuk ke dunia seorang influencer

📖Link buku dibawah:

https://wa.me/p/5652074214836227/60137214282


Catat Ulasan

1 Ulasan

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.