Sunday, August 11, 2013

"Saya nak duit raya Cik Misya!!!"

 

"semua orang bile beraya mesti nak duit raya tak kira lah yang muda ke yang tua ke semua nak nak nak sangat berlumba lumba kumpul duit raya.sapa paling banyak kire dia paling hebat paling banyak kunjung mengunjung atau pun rezeki dia dapat duit raya yang nilainya tinggi tinggi..kenangan duit raya paling banyak rse RM250 kot tahun  bile entah tak ingat lah kot itu yang indahnya tapi yang kurang indah rsenya tahun nie kot tak dapat duit raya langsung sebab dah 22tahun kot dan begitu lah meningkat nya umur kita berkuranglah koleksi duit raya kita...insyallah bile ade rezeki lebih memang nak bagi duit raya tapi untuk kali nie "SAYA MEMANG NAK MENANG DUIT RAYA DARI CIK MINSYA". -akuainkausiapa.blogspot.com ;)

saya memang akan tag 'my soul sisters"

8 comments:

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

Noratiqah Adib said...

Dis alien comes from da same segmen. Blogwalking sini. Nice blog! :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Fizs Aiman M. Sani said...

biase laa tu kak.. makin dewasa koleksi duit raya makin sikit.. saya ni masih dpt duit raya.. maklumla masih student.. Pra-U pulak tu.. ehehe

http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Kawaii Gurlzz said...

Salam, selamat hari raya aidilfitri.

Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Good luck! ^^

pha is said...

selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Addasyuhadadisini said...

salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

Shark Kay said...

shark br jer join
sudi2 ler yer baca..
kenangan silam tuu

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html