SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH


"selamat hari raya to all the bloggers..makan memanglah boleh banyak banyak tapi kena control jugak yer..tangkap gambar pon jangan nak sama je posing duck face buatlah posing makan time mulut tengah ngangaa ker..bahahhaha.jaga diri semua" -akuainkausiapa.blogspot.com :)

Catat Ulasan

18 Ulasan

  1. mekacih ye sudi join segmen ayu..

    BalasPadam
  2. SALAM

    SAYA JOIN

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html

    JOIN SINI PULA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    BalasPadam
  3. mekacih ye sudi join segmen ayu..
    joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

    BalasPadam
  4. singgah sini sambil follow . follow me back maybe ?

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    btw , cantik blog awak ^.~

    BalasPadam
  5. SALAM AIDILFITRI :)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    BalasPadam
  6. salam lebaran ain
    datang berziarah di hari raya :)

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    follower ke 106

    BalasPadam
  7. salam ziarah..
    datang singgah dari segmen yg sama..
    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    BalasPadam
  8. Salam ziarah ^^

    Datang dari segmen yang sama, dari kumpulan ayam kicap hehe. Ade mase nanti singgah ke blog saya yea :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    Good luck ^^

    BalasPadam
  9. Jenjalan dari segmen sama! Nak duit raya? Jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    BalasPadam
  10. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    BalasPadam
  11. nak datang beraya nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html
    jemput singgah....banyak kuih raya..

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum...dari segmen yang sama...
    Selamat bersegmen...

    http://tinymummy.blogspot.com/2013/08/ayu-insyirah-segmenkunjung-mengunjung.html

    BalasPadam
  13. Salam, dari segmen yang sama :)
    Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    BalasPadam
  14. singgah beraya kat sini.. hehe :)
    datang dari segmen yang sama

    jemput join GA saya

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

    BalasPadam
  15. salam selamat bersegmen...

    Meh la Join...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-mencari-sponsor.html

    BalasPadam
  16. Datang dari segmen ayuinsyirah
    Datang menjenguk rakan baru dan follow
    Secara automatik anda di bloglist saya
    Hanif blog bloglist

    BalasPadam
  17. Sila lihat bloglist berdasarkan abjab nama blog anda( bukan URL yekk)

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum,

    Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy

    blogging, my new friend....

    http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.