SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH

12:05:00 AM


"selamat hari raya to all the bloggers..makan memanglah boleh banyak banyak tapi kena control jugak yer..tangkap gambar pon jangan nak sama je posing duck face buatlah posing makan time mulut tengah ngangaa ker..bahahhaha.jaga diri semua" -akuainkausiapa.blogspot.com :)

You Might Also Like

18 comments

  1. mekacih ye sudi join segmen ayu..

    ReplyDelete
  2. SALAM

    SAYA JOIN

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html

    JOIN SINI PULA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    ReplyDelete
  3. mekacih ye sudi join segmen ayu..
    joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini sambil follow . follow me back maybe ?

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    btw , cantik blog awak ^.~

    ReplyDelete
  5. SALAM AIDILFITRI :)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  6. salam lebaran ain
    datang berziarah di hari raya :)

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    follower ke 106

    ReplyDelete
  7. salam ziarah..
    datang singgah dari segmen yg sama..
    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah ^^

    Datang dari segmen yang sama, dari kumpulan ayam kicap hehe. Ade mase nanti singgah ke blog saya yea :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    Good luck ^^

    ReplyDelete
  9. Jenjalan dari segmen sama! Nak duit raya? Jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  11. nak datang beraya nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html
    jemput singgah....banyak kuih raya..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum...dari segmen yang sama...
    Selamat bersegmen...

    http://tinymummy.blogspot.com/2013/08/ayu-insyirah-segmenkunjung-mengunjung.html

    ReplyDelete
  13. Salam, dari segmen yang sama :)
    Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  14. singgah beraya kat sini.. hehe :)
    datang dari segmen yang sama

    jemput join GA saya

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

    ReplyDelete
  15. salam selamat bersegmen...

    Meh la Join...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-mencari-sponsor.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen ayuinsyirah
    Datang menjenguk rakan baru dan follow
    Secara automatik anda di bloglist saya
    Hanif blog bloglist

    ReplyDelete
  17. Sila lihat bloglist berdasarkan abjab nama blog anda( bukan URL yekk)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,

    Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy

    blogging, my new friend....

    http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com