"Saya nak duit raya Cik Misya!!!"

12:42:00 AM

 

"semua orang bile beraya mesti nak duit raya tak kira lah yang muda ke yang tua ke semua nak nak nak sangat berlumba lumba kumpul duit raya.sapa paling banyak kire dia paling hebat paling banyak kunjung mengunjung atau pun rezeki dia dapat duit raya yang nilainya tinggi tinggi..kenangan duit raya paling banyak rse RM250 kot tahun  bile entah tak ingat lah kot itu yang indahnya tapi yang kurang indah rsenya tahun nie kot tak dapat duit raya langsung sebab dah 22tahun kot dan begitu lah meningkat nya umur kita berkuranglah koleksi duit raya kita...insyallah bile ade rezeki lebih memang nak bagi duit raya tapi untuk kali nie "SAYA MEMANG NAK MENANG DUIT RAYA DARI CIK MINSYA". -akuainkausiapa.blogspot.com ;)

saya memang akan tag 'my soul sisters"

You Might Also Like

8 comments

  1. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  2. Dis alien comes from da same segmen. Blogwalking sini. Nice blog! :D
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  4. biase laa tu kak.. makin dewasa koleksi duit raya makin sikit.. saya ni masih dpt duit raya.. maklumla masih student.. Pra-U pulak tu.. ehehe

    http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. Salam, selamat hari raya aidilfitri.

    Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    Good luck! ^^

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  7. salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

    ReplyDelete
  8. shark br jer join
    sudi2 ler yer baca..
    kenangan silam tuu

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.
Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com