Saturday, November 30, 2013

SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA




Assalamualaikum dan hye hye untuk semua blogger cantik kacak dan comel comel belaka..selalu sangat ain join segmen,contest,give away dan teringin jugak nak buat sendiri.so, ini percubaan pertama ain buat segmen.simple jerk segmen ain ni dan sebab utama ain buat segmen nie nak berkenalan dengan lebih rapat dengan semua blogger dan dapat tambah followers.insyallah segmen ni akan berlangsung selama sebulan,bermula dari 30 oktober sehingga 30 november 2013.
semua yang join segmen nie ain akan letak dalam bloglist ain selama sebulan pada bulan disember nanti.
JOMLAH RAMAI RAMAI JOIN SEGMEN AIN NIE..HARAP DAPAT SAMBUTAN.
syarat syaratnya simple sangat :
  •  Buat satu entri bertajuk "SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA", letakkan banner yang tak seberapa tuh dan backlink kan ke entri ini.
  • Follow blog tuan tanah nie : -akuainkausiapa-
  • Like fan page FB nie :  
  • LIKE & SHARE gambar nie dekat FB : like&share cepat ;)
  • Follow twitter ain:   (*kalau yang ada lah sebab ain rajin tweet,nanti boleh selalu tweet tweet tweet)
  • Dah settle semua tuh, letakkan link entri korang tuh dalam ruangan komen. LINK ENTRI,bukan LINK BLOG yer rakan rakan blogger semua.hahhahaha.
  • Jangan lupa ajak rakan rakan blogger yang lain untuk join sekali..Boleh berkenal kenalan nanti. 

43 comments:

wanariahamiza said...

Selamat bersegmen! :)

cweet pinky said...

CP tak join segmen tapi CP follow sini :)

#468

Sharifah Amarina said...

follow sini #473. follow back ye.

Hunny Kitty said...

blogwalking n follow u

Siti Aisyah said...

Bismillahirahmanirahim..

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/10/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Join ya ^^

Azlan Strider said...

selamat bersegmen yaa..insyallah esok lusa kalau sempat saya join segmen ini..

p/s: follow sini

Regards,
-Strider-

gadis biasa said...

Done Follow #482, done like fb, twitter tiada.. dan link http://kecikbeso.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html.. sila komen yer...GB

Aisha Fauzi said...

Saya join Bismillah :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa_1050.html

zieta said...

jalan2 sini pstu join segmen =)

http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

faimar sweet said...

assalammualaikum !
saya join segmen
http://faimarstory.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Yan Saflina said...

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa_1050.html Join,..^_^

Santan Manis said...

Selamat bersegmen! :D btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :D

aisyah said...

http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Arthur said...

http://cheondiaries.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

nabihah ishak said...

http://anabiha.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Aminin said...

hi ternampak segmen sini. Datang sini nak jerit Gud Luck yer

Hafiz Fizmie said...

http://lensaselebet.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html....tq si cantik..sama sama kita kongsi perkara yang baik...

Nur Khairiah Irwanie said...

join ;)

http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

zulhilmi tempoyak said...

best of luck. :)

Balqis Azzahra Shamsul Anuar said...

saya join! http://balqisppgz.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

siti hajar said...

saya join.. hihi :D
http://prettycosmos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

aully said...

Sukses Follow yang ke 519 ,Follback ya....thanks..

Azira Khairudin said...

Maaf ganggu, jom join GA ni :) 1K Giveaway By Cik Arnab Terima kasih ^^

Rusfa SanaSini said...

salam, sy join

http://rusfasanasini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

husna zahidi said...

goodluck ye..=)

tak pernah anjurkan segmen lagi sepanjang berblog.. =( asyik sponsor je..

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Miss Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Nasuha said...

Selamat bersegmen!

TelingaBulat said...

assalamualaikum ain,TB join.macma kenal je ain ni.sekolah uda ke dulu?

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

tenku butang said...

selamat bersegmen yea..

Rosmiza Ali said...

Salam.. Singgah blog sponsor dari Simple Holiday Giveaway by SN.. Previously followed here.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

Rosmiza Ali said...

Salam.. Datang singgah ke blog sponsor dari "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD anjuran Ejulz.. Previously followed here.. ^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

JAMIL HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Abe Kie said...

salam. selamat maju jaya..saya x leh join..tp sy dah follow blog u...

~Nor Arena~ said...

SALAM AIN...

ina salah seorang peserta GA aina zairul nizam... doakna ina yer.. :)

http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/saving.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal join.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

AyuInsYiraH said...

assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

ayu join

✿✿✿ husna_zulkepli ✿✿✿ said...

Husna complete wif rule this segmen.. n Husna join.. jom ke teraka Husna =D

http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/11/husnazulkeplisegmen-blogwalking-aku-ain.html

suhaida salim said...

Saya dah join...

http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Hidayah said...

hahaha kreatip betul nama blog..
hehe.. :)

selamat bersegmen..
hihi..

Eyma su said...

http://eymasu.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

Rubiatul Adawiyah said...

selamat bersegment :) jom jemput ke blog saya.. :D