SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA




Assalamualaikum dan hye hye untuk semua blogger cantik kacak dan comel comel belaka..selalu sangat ain join segmen,contest,give away dan teringin jugak nak buat sendiri.so, ini percubaan pertama ain buat segmen.simple jerk segmen ain ni dan sebab utama ain buat segmen nie nak berkenalan dengan lebih rapat dengan semua blogger dan dapat tambah followers.insyallah segmen ni akan berlangsung selama sebulan,bermula dari 30 oktober sehingga 30 november 2013.
semua yang join segmen nie ain akan letak dalam bloglist ain selama sebulan pada bulan disember nanti.
JOMLAH RAMAI RAMAI JOIN SEGMEN AIN NIE..HARAP DAPAT SAMBUTAN.
syarat syaratnya simple sangat :
  •  Buat satu entri bertajuk "SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA", letakkan banner yang tak seberapa tuh dan backlink kan ke entri ini.
  • Follow blog tuan tanah nie : -akuainkausiapa-
  • Like fan page FB nie :  
  • LIKE & SHARE gambar nie dekat FB : like&share cepat ;)
  • Follow twitter ain:   (*kalau yang ada lah sebab ain rajin tweet,nanti boleh selalu tweet tweet tweet)
  • Dah settle semua tuh, letakkan link entri korang tuh dalam ruangan komen. LINK ENTRI,bukan LINK BLOG yer rakan rakan blogger semua.hahhahaha.
  • Jangan lupa ajak rakan rakan blogger yang lain untuk join sekali..Boleh berkenal kenalan nanti. 

Catat Ulasan

43 Ulasan

  1. CP tak join segmen tapi CP follow sini :)

    #468

    BalasPadam
  2. follow sini #473. follow back ye.

    BalasPadam
  3. Bismillahirahmanirahim..

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/10/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    Join ya ^^

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen yaa..insyallah esok lusa kalau sempat saya join segmen ini..

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. Done Follow #482, done like fb, twitter tiada.. dan link http://kecikbeso.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html.. sila komen yer...GB

    BalasPadam
  6. Saya join Bismillah :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa_1050.html

    BalasPadam
  7. jalan2 sini pstu join segmen =)

    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  8. assalammualaikum !
    saya join segmen
    http://faimarstory.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  9. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa_1050.html Join,..^_^

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen! :D btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :D

    BalasPadam
  11. http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  12. http://cheondiaries.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  13. http://anabiha.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  14. hi ternampak segmen sini. Datang sini nak jerit Gud Luck yer

    BalasPadam
  15. http://lensaselebet.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html....tq si cantik..sama sama kita kongsi perkara yang baik...

    BalasPadam
  16. join ;)

    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  17. saya join! http://balqisppgz.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  18. saya join.. hihi :D
    http://prettycosmos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  19. Sukses Follow yang ke 519 ,Follback ya....thanks..

    BalasPadam
  20. salam, sy join

    http://rusfasanasini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  21. goodluck ye..=)

    tak pernah anjurkan segmen lagi sepanjang berblog.. =( asyik sponsor je..

    BalasPadam
  22. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. assalamualaikum ain,TB join.macma kenal je ain ni.sekolah uda ke dulu?

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  25. Salam.. Singgah blog sponsor dari Simple Holiday Giveaway by SN.. Previously followed here.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  26. Salam.. Datang singgah ke blog sponsor dari "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD anjuran Ejulz.. Previously followed here.. ^^,
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  27. http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  28. salam. selamat maju jaya..saya x leh join..tp sy dah follow blog u...

    BalasPadam
  29. SALAM AIN...

    ina salah seorang peserta GA aina zairul nizam... doakna ina yer.. :)

    http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/saving.html

    BalasPadam
  30. Shawal join.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  31. assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam
  32. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    ayu join

    BalasPadam
  33. Husna complete wif rule this segmen.. n Husna join.. jom ke teraka Husna =D

    http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/11/husnazulkeplisegmen-blogwalking-aku-ain.html

    BalasPadam
  34. Saya dah join...

    http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  35. hahaha kreatip betul nama blog..
    hehe.. :)

    selamat bersegmen..
    hihi..

    BalasPadam
  36. http://eymasu.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-aku-ain-kau-siapa.html

    BalasPadam
  37. selamat bersegment :) jom jemput ke blog saya.. :D

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.