CONTEST GAMBAR #CANDID BY SHARINA

>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :
Ceritanya bermula........
Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!
Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah


HEADLINE BERITA HARI HARI ~"BUDAK PREKTIKAL MENANGIS KENA BULI"
2013 : ahaaa, Ain lah budak prektikalnya , sedihnya .. dah nak habis prektikal , kena buli dengan Red Galleria Team sampai menangis. haa , tengoklah muka "kak awin tak habis habis ngusik kita sampai nangis , yang lain semua dok gelak kan ain". sampai hati . huwaaaa.... 
***nangis nangis pun tetap RINDU kenangan 5 bulan dengan mereka.***  
 

3 comments:

  1. ...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
    jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
    # Puisi- MH370 Pulanglah ! #

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum....semoga berjaya =)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.