Emas Putih Add Friend !


Aaaaa , terkejut ain bila tengok notification facebook , Emas Putih add friend . Okay , rasa nak jerit ! OMG ! OMG ! Hahaha. Thanks .. Selalu juga tweet dia .. Tak sangka dekat fb , dia sent request . Oh ,  kalau ada apa apa program blog , feel free inform ain ehk ! Ain dah semakin serius ( muka serius ) dengan dunia blogging ni .
oh , dia tengah buat giveaway ! jom join !klik banner tu ~~


Boleh baca juga , ain ada post entri lama .. Dia Retweet tweet kita ..
Check it out ~~~~ BACA SINI


Thanks emas putih

Post a Comment

7 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.