128/366 : "Berhujung Minggu Marathon Drama Movie Secara Online"

10:45:00 PM



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu kepada uolls semua . Hujung minggu ini kalau dah tak ada apa yang nak dibuat , sebab sifat malas mulai menguasai diri , makanya apa lagi aku pun cari lah movie ataupun drama yang aku nak marathon .

Sebenarnya dah lama sangat aku tak tengok wayang . Sebab aku rasa unifi dekat rumah ini dh cukup hebat untuk aku tunggu tengok dekat online je . Hahaha . Jimat sikit duit daripada nak tengok wayang komfom komfom lah nak kena beli popcorn .

Dahla aku tengah nak kuruskan badan yang bambam ni , kang makan popcorn secara berlebihan . Hahaha . Alhamdulilah , bersyukur sangat dekat rumah ini ada internet yang strong , ada orang nak download video orang sent dekat whatsapp pun tak lepas .

Makanya , inilah cara aku rileks rilesks santai dekat rumah pada hujung minggu . Aku kalau dah marathon , memang jangan tegur kenapa . Hahaha . Terus fokus .

So , aku dah nak start marathon movie online ni . Assalamualaikum dan bye !Enjoy your weekend !

You Might Also Like

1 comments

  1. singgah sini..

    http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS