131/366: "Terpilih Sebagai Blog List MiaLiana"

11:49:00 PM




Assalamualaikum dan hello kepada semua . Alhamdulilah , blog akuainkausiapa terpilih untuk diletakkan sebagai blog list blogger Mia Liana

Rasa terharu pula ialah blogger yang ramai followers tuh . Bukan setakat rasa terharu malah rasa gembira yang teramat . Ain selalu juga join segmen dari kak Mia ni .

Nampaknya , bloglist ini penting juga kan . Insyallah lepas ni ain nak letak lah blog list dekat blog ini . Dulu pernah letak lepastu buang . Insyallah nanti nak letak semula lah . Nanti nak pilih sendiri blog mana . Yang mana blogger yang sudi drop link dekat komen pun insyallah ain akan letakkan dalam bloglist . Keutamaan kepada yang selalu komen dekat blog ain ni . Sebagai tanda penghargaan . 

You Might Also Like

3 comments

  1. assalamualaikum.

    singgah pagi

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/may-11-2016-rabu.html

    Tahniah

    ReplyDelete
  2. 1st, tahniah tersenarai dlm BL kak mia liana. =)
    Betul tu BL ni penting.. senang nk terjah geng geng blogger yang lain.
    If sudi jemput singgah blog aina.. http://ainayazidstory.blogspot.my/2016/05/wordless-wednesday-purple-garden-ice.html

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com