GRILLED SEAWEED BIG BANG TAO KAE NOI

1:00:00 PM



Haritu ain dah cerita kan seaweed giant tu, kebetulan hari jumaat lepas ke Tesco Bukit Indah , Johor Bahru beli barang dapur. Tetiba benda alah seaweed ni boleh ada dekat dalam troli. Kihkihkih. Tetiba kata kau.

Abang ain kata ada promosi. 😂 Layan kan jela. Sikit-sikit dia ngap. Yang ni besar woi, puas hati makan. Ada dalam komen ini sebelum ni tanya, “makan gitu je ke or makan dengan sushi?”


Jawapan ain “makan gitu je la”🤤. Sushi cerita bab lain yer! Beli je terus. Hahahaha. Tak ada  masa la nak buat sushi sendiri. Kihkihkih.

You Might Also Like

4 comments

  1. hahahaha memang rezeki la tengah craving ada pulak promosi

    ReplyDelete
  2. akak baru-baru ni je pandai telan mende ni. haha

    ReplyDelete
  3. Faberet jenama nii, jenis yg roll pun sedap

    ReplyDelete
  4. best ye ain makan camtu je..selalu makan ngan sushi.. akak tak penah pulak try makan mcm tu je..

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS