KENDURI KAHWIN ANAK BLOGGER MAMA MASZULL - Aku Ain Kau Siapa

Saturday, July 14, 2018

KENDURI KAHWIN ANAK BLOGGER MAMA MASZULL


Jarang, ada kenduri kahwin malam kan. Haa,jumaat 13julai 2018, Geng JDT Blogger dijemput untuk ke kenduri kahwin anak blogger Mama Maszull. Petang tuh kami ada event di Puteri Pacific Hotel, nama pun majlis raya. Ain pun jenis pakai baju kurung jelah sampai ke malam. Malas lah nak gosok banyak kali. Hahaha. Lagipun pakai sekejap je kan.



Lepas magrib siap-siap dan terus gerak. Sampai je memang dah ramai tetamu. Maklumlah kenduri waktu malam kan. Orang lapar nak cari makan untuk dinner, apa lagi..serbu lah..

Paling menjadi favorite ain ialah ayam bakar masak merah rasanya. Sedap kemain. Sampai Blogger kak Ida tanya ,”Ain dah nak balik ke?”,”Eh tak la, nak tambah”πŸ˜‚. Banyak juga ain makan ayam merah tuh.πŸ™ˆ

Lepas dah makan , kami pun buat la huru-hara dekat photobooth rumah Mama tu. Hamek kauu penuh sampai berpeluh. Sebab ramai sangat tetamu, ain memang berpeluh habis lahπŸ˜‚

Terima kasih Mama sudi jemput kami semua.πŸ’•

Psstt : Ada sesiapa yang mencari doorgift comel & unik untuk majlis anda ? boleh tengok di link website REEM DOORGIFT. Harga pun mampu milik.

10 comments:

  1. alhamdulillah selesai majlis. cantik betul rumah mama.

    ReplyDelete
  2. Ooo. . Patut nampak dia mengulang amek ayam, kih kih kih

    ReplyDelete
  3. Wow ! Tambah bertambahh, psst, dancing sikit...hahaaaha

    ReplyDelete
  4. mmg jrang kalau kenduri kawin mlm.. meriah geng2 ni.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Wah.. Meriah bila berkumpul ramai-ramai macam nie..

    ReplyDelete
  6. meriahnya! Jarang orang buat wedding belah malam ni. Kemain melantak ayam merah tu hahaha kalau kita jadi ain, pun melantak jugak :P

    ReplyDelete
  7. hahahah..nasib baik akak sempat sampai tau! kalau tak, menangis la takde dalam gambar..sobsss

    ReplyDelete
  8. Pergi kenduri waktu malam lagi best sebab tak panas kan. Pernah jugak pergi kenduri malam ni..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ain...mekacih yer sbb sudi dtg ke majlis anak mama ni..seronok tengok u all dpt dtg...syg nye x dpt nak layan n berbual lama kn...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.