POTLUCK RAYA JDT BLOGGER , MERIAH WOI !!



Masih lagi tinggal saki-baki hari raya dimeriahkan lagi dengan kemeriahan potluck raya bersama geng JDT Blogger. Alhamdulilah , ianya berjalan dengan lancar . Kami buat dalam suasana yang sederhana dan bincang dalam group whatsapp , lepastu terus ON je!

Terima kasih Sis Lin sudi menjadi tuan rumah dan kitorang geng-geng yang lain semua bawa makanan dan minuman lepastu makan ramai-ramai dekat rumah Sis Lin. Masing-masing siap boleh tapau lagi. Wah bestkan. Tapi Ain tak boleh tapau uolls. Esoknya 3 open house dan kalau tapau pun tak ada yang nak makan. So, lebih baik bagi pada yang nak makan kan.


photo credit : Fb Sis Lin

 Amboi, yang tudung biru tuuu semangat betul kann .... Serawa durian Kak Hernee yang bawa.





Selamat Hari Raya ! Maaf zahir & batin Ain ucapkan ! Semoga kita semua dapat beraya dan berkumpul lagi pada tahun hadapan. Insyallah.

11 comments:

Ibu Dilah said...

meriah.. raya tahun depan buat lagi...

Sis Lin said...

Terima kasih Ain..
Bekas keropok tu nanti Sis pulang hahahahaa....

Meriah woiiii

ejulz said...

terbaek.. meriah ni :)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Hihihi. ..Tak update apa pon psl ni. . Nanti nak buat cete raya sekali arong

Mia Liana said...

sakan semua.... hihihi.. penut perut ni...

Warisan Petani said...

meriahnya

Normi Nieza said...

bestnya port luck raya..:)

Nona Qiyah said...

I tak bawak pape pun youuu~ memang bawka perut bebetul wehh~

Mat ri ye ! pestime aku masuk blog ko..

Errr.... baru follow.hahahah

Sunah Sakura said...

best2..meriahhh sangat...hihihi..nak potluck setiap minggu boleh tak?

Julia Jamaludin said...

meriah sangat.haha..tahun depan buat lagi ye

Azhafizah Md Nor said...

nampak kemeriahan bila berkumpul ramai² macam ni