POTLUCK RAYA JDT BLOGGER , MERIAH WOI !!

3:00:00 PM



Masih lagi tinggal saki-baki hari raya dimeriahkan lagi dengan kemeriahan potluck raya bersama geng JDT Blogger. Alhamdulilah , ianya berjalan dengan lancar . Kami buat dalam suasana yang sederhana dan bincang dalam group whatsapp , lepastu terus ON je!

Terima kasih Sis Lin sudi menjadi tuan rumah dan kitorang geng-geng yang lain semua bawa makanan dan minuman lepastu makan ramai-ramai dekat rumah Sis Lin. Masing-masing siap boleh tapau lagi. Wah bestkan. Tapi Ain tak boleh tapau uolls. Esoknya 3 open house dan kalau tapau pun tak ada yang nak makan. So, lebih baik bagi pada yang nak makan kan.


photo credit : Fb Sis Lin

 Amboi, yang tudung biru tuuu semangat betul kann .... Serawa durian Kak Hernee yang bawa.





Selamat Hari Raya ! Maaf zahir & batin Ain ucapkan ! Semoga kita semua dapat beraya dan berkumpul lagi pada tahun hadapan. Insyallah.

You Might Also Like

11 comments

  1. meriah.. raya tahun depan buat lagi...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Ain..
    Bekas keropok tu nanti Sis pulang hahahahaa....

    Meriah woiiii

    ReplyDelete
  3. Hihihi. ..Tak update apa pon psl ni. . Nanti nak buat cete raya sekali arong

    ReplyDelete
  4. sakan semua.... hihihi.. penut perut ni...

    ReplyDelete
  5. I tak bawak pape pun youuu~ memang bawka perut bebetul wehh~

    Mat ri ye ! pestime aku masuk blog ko..

    Errr.... baru follow.hahahah

    ReplyDelete
  6. best2..meriahhh sangat...hihihi..nak potluck setiap minggu boleh tak?

    ReplyDelete
  7. meriah sangat.haha..tahun depan buat lagi ye

    ReplyDelete
  8. nampak kemeriahan bila berkumpul ramai² macam ni

    ReplyDelete

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.
Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com