BEST OF JOHOR BY MAKAN KITCHEN DOUBLE TREE BY HILTON JOHOR BAHRU

3:30:00 PM


Alhamdulilah, rezeki kami lagi geng JDT Blogger menerima jemputan media review untuk merasa menu terbaru daripada Makan Kitchen Double Tree By Hilton Johor Bahru. Antara geng JDT Blogger yang hadir ialah Sis Lin , Kak Ida , Kak Seri , Kak Mia , dan Uyul . Ini merupakan kali pertama Ain mencuba sendiri makanan-makanan yang disediakan oleh pihak hotel Double Tree ni. Komfom la teruja kan...

So, menu "Best of Johor" ini akan mula dihidangkan kepada tetamu iaitu pada 1 ogos-30 september 2018 ini. Kepada korang yang berada di sekitar Johor Bahru ataupun yang berhajat untuk jjcm di johor bahru wajib datang dan cuba sendiri makanan-makanan di sini. Jom Ain payung korang semua menu-menunya. Sedap-sedap woi.

antara rakan media yang hadir

ni la menu nya

kek durian ni memang sedap sangat



















Best Of Johor
by Makan Kitchen
1st August- 30th September 2018
Monday-Thursday | 6:00pm-10:00pm
Sunday | 6:30pm-10:30pm

RM 102 Nett per adult
RM 51 nett per child

instagram : @doubletreejb


kalau korang lapar, tak tau nak makan ape..jom terjah @awakmakanape dan korang boleh juga search hashtag #awakmakanape

You Might Also Like

2 comments

  1. Aiahhhh sekali tengok balik, jadi laparrrr uiiii....

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa. kek deghian tu merecikkk desing diaa..

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS