HOMEMADE CORNFLAKES MADU DARI ANAK JIRAN,SEDAPNYA! - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, August 28, 2018

HOMEMADE CORNFLAKES MADU DARI ANAK JIRAN,SEDAPNYA!


Pukul 8 malam, masa untuk menghantar anak jiran ke tusyen. Mama dengan baba diorang pergi  menunaikan haji. Jadi, kita tolong lah mana yang boleh tu sikit-sikit. Semalam teman diorang ke Mydin beli barang dapur. Siap bawak list kau. Hahahaha. List tambahan seperti aiskrim ,coklat macam tak nampak pulak kali ni. Tapi kita perasan ada dua kotak cornflakes.


Sebagai “kak ain” cehwah, ku teman kan saje diorang ni. Eh, siapa anak jiran kita ni? The NF Generation la..kalau tak kenal, meh baca dulu entri ni.Lepak dengan anak jiran

So masa dalam kereta nak ke pusat tusyen tu, “Nah Kak Ain”, peh siap bagi dalam beg gitu, macam bagi suprise lahh katakan. Sampai je dekat rumah, terus bukak dan tengok. Ya Allah, terharu betul ain tengok. Ain betul-betul hargai.


Jenis ain tak kira lah sekecil-kecil pemberian tapi bila orang yang beri tu put 💯 of their effort,pasti akan ain hargai. Terima kasih sangat-sangat. #kakainsayalhamdulilah 💋

8 comments:

  1. alahai kanak2 kenapa comey and sweet sangat ni =D

    ReplyDelete
  2. Awww comelnyaaaa....teringin jadi budak-budak balik huhu

    ReplyDelete
  3. Pandainyaaa anak jiran ko Ain..
    Orang berbudi kita berbahasakannn..
    Ko pun suka bebudak agaknyaa..

    Bulan depan Sis pindah sebelah uma ko tau..
    Nak jd anak jiran hahahahaa

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat conflakes tu :))

    ReplyDelete
  5. alahai, sweetnya anak jiran #minilove

    ReplyDelete
  6. sedap ni buat ngonyel2 tak kisahlah takde cup ke apa yg penting keikhlasan tu Ain

    ReplyDelete
  7. Alahai baiknya anak jiran Ain. Sedap camni, kalau dah makan sekali mesti tak berhenti makan... Nescaya sekali hadap terus licin. hihiihi

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.