ANAK JIRAN MASAK PASTA BOLOGNESE - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, September 13, 2018

ANAK JIRAN MASAK PASTA BOLOGNESE


Aku dapat pasta prego untuk kids dua peket dari event yang aku attend Pesta Sabai Sabai Thai Food Festival. Spontan kepala otak aku terus nak bagi dekat anak jiran.



Dah nama pun for kids , kita bagi la pada yang akan makan.Tapi, aku masa nak bagi tu aku cakap “Nana nanti masak la, boleh bagi kak Ain rasa”ðŸĪŠ Kak Ain kau macam buruk siku je, kata nak bagi tapi ada udang disebalik mee. Hahahaha. Eh ada ketam di sebalik sayur (Sis Lin)😜

So, bila dia dah masak, kita apa lagi mencekik la. Tu kita buat lauk makan malam. Sedap betul. Mestilah sedap dah orang yang masak kan. Hahahaha. Berdesupzz laju kak Ain kau makan terus licin.

Kalau ada sumur di ladang,
Boleh kita menumpang mandi,
Kalau ada spaghetti yang datang,
Boleh lah kita merasa lagi.

Tiberr pantun kak Ain kau 😁

10 comments:

  1. Hahahaha ini ada sos di sebalik sosej wooo..
    Pandai anak jiran ko ek memasak..
    Cuba ko suruh masak rendang plak hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Rapat betul Ain dengan anak-anak jiran tu, bakal adik iparkah?

    ReplyDelete
  3. hahaha..kemain lagi tajuk ko ain. akak punya pun tak masak lagi

    ReplyDelete
  4. akak punya belum masak lagi..belum ada idea nak masak apa dengan dia..haha..buat carbonara la nanti insya'Allah

    ReplyDelete
  5. lama x makan pasta. sedapnya. utk budak2 pon sedap jgak kita tgk hehe

    ReplyDelete
  6. menariknya shape dia..yg spiral pun xtry lg ni...hehehe...

    ReplyDelete
  7. Eiii buruk sikuuuuu. Tapi nampak sedappp duhhhh.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.