GENG JDT BLOGGER JALAN-JALAN CARI MAKAN DI EYES STEAK JB - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, September 19, 2018

GENG JDT BLOGGER JALAN-JALAN CARI MAKAN DI EYES STEAK JB

Kak Seri , Ain , Kak Mia , Kak Sunah , Huda , Cik Tom
Nak ke tak nak lepak mamak? Nak ke tak nak lepak mamak? Nak ke tak nak lepak mamak? Nyanyi banyak kali boleh geleng kepala mamak tu terima order. Hahaha. Ini bukan mamak gais! Ni port lepak hipster beb! Dekat mana ? Dekat JB lah. Tanah tumpah darahku😁
air yang menjadi pujaaan hatiku , berebut dengan sofea anak kak mia. hahaha.



kata hipster, air pun kaler kaler la kan.hehehe.
Sesekali i lepak la tempat hipster,kata muda lagi. Eh tiber! Kalau orang JB mesti memang dah familiar dengan Kilang Bateri. Kalau datang sini je mesti budak hipster. Hahaha. Sekarang dah rebrand nama tempat ni jadi Warehouse@Kilang Bateri. Citer dia kilang bateri jela! Port Hipster dak-dak JB katanya! Hahaha. Jangan tekezut kali ni semua geng JDT Blogger acah-acah jadi dak dak hipster gais! #tengokootdain #hipsterketidak . HAHAHAHA.












So,pilihan kitorang kali ni di Eyes Steak yang mana kedai ni serve western food. Bila sebut western food je mesti kepala otak dah set nak mencekik spageti la. Ada orang kalau peminat western suka makan kambing grill or chicken chop kan. Dont worry gais, ain nak payung korang semua signature yang telah tekak ku selamat merasa. Kedai ni dia punya hipster kemain kau air dia pelbagai rasa dan warna! Selamat menjamu mata🤪#makanacahacahrasaje #walaupunsharesharetetapkenyang










 

Kalau tiba-tiba terasa nak lepak kafe hipster makan western food, terus je set kan waze ke Kilang Bateri dan menuju ke Eyes Steak tau.





📍 Eyes Steak JB
Instagram : @eyessteak_jb

9 comments:

  1. pehh...terliur terus tengok semua makanan kat eyesteak ni...jom repeat

    ReplyDelete
  2. best nye ain jaln2 ngan JDT Blogger.. lagi best makanan tu semua. menggiurrkan... hahaa

    ReplyDelete
  3. Wow~ makanan dia menggiurkan laaa... masya Allah puasa puasa.. haha

    ReplyDelete
  4. astaghfirullahalazim...sesungguhnya aku......hahahaha

    ReplyDelete
  5. Sekali dia masuk gambao, heng tetikus aku hahahaha..
    Uitt nanti kita dating sini okay hehehehe

    ReplyDelete
  6. Ya Allah.. Kenapa semua nampak sedap sangat nii

    ReplyDelete
  7. Fuh puas makan dekat sini . nampak makanannya menyelera Kan betul

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.