WAYANG , ICE SKATING , SUSHI DAN MEE REBUS - Aku Ain Kau Siapa

Sunday, November 25, 2018

WAYANG , ICE SKATING , SUSHI DAN MEE REBUS

Cerita ini dah lama dari hari kejadian. Cumanya aku baru berkesempatan nak post di blog. Maafkan ain yang ketinggalan zaman. Hahaha. Kebetulan pada hari itu macam boleh dikongsikan pulak. Pada hari itu seawal pagi aku telah bersiap-siap nak terus ke Paradigm Mall Johor Bahru. Datang situ sebenarnya nak tengok wayang je , sebab aku join contest filem operasi X , boleh baca review aku.OPERASI X , HIMPUNKAN PELAKON HEBAT TAPI SAYANGNYA HURM.... 

Aku ambil tiket pagi sebab memang tahu time tu mesti tak ramai sebab orang tengah pergi kerja. Hahaha. So, lepas tengok tetiba abang aku cakap nak beli sushi tak. Kitorang memang jenis suka makan sushi kedai tepi-tepi. Hahaha. Tapau buat isi perut katanya. Dahla lepastu kitorang nak mencekik mee rebus pulak.

Oh, aku tak main pun ice skating dekat Paradigm Mall tu. Just tengok-tengok je. Aku suka tengok orang tengah main dekat situ. So, dekat mana kitorang pekena mee rebus? Semestinya di Mee Rebus House. Tempat ni Sis Lin yang rekomen dekat aku. Ni kali kedua aku pergi. Apa yang aku order? Semestinya Mee rebus puyuh dan extra puyuh. Eleh , abang aku pun ngece, puyuh aku. Dia order mee rebus ayam dan ayah aku pula order mee rebus daging. Nyum nyum.
mee rebus
mee rebus ayam

mee rebus
haa extra puyuh.nyum nyum nyum

mee rebus
ni je aku sorang makan , mintak kriuk kriuk kriuk

A simple day actually tapi sangat santai. Oh, aku ada buat short vlog. Jomlah klik tengok. Eh,jangan lupa sekali tekan subscribe yer .terima kasih daun keladi! Nanti ain buat vlog lagi. Hahahaha.

7 comments:

  1. Bestnya jalan jalan makan sushiii dah lama tak makan teringin pula hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee..ala, beli je sushi yang kedai tepi-tepi tuh.. ade yang rm1.50 , ade yang 1.00 , ade jugak rm2.00. hehehhee..

      Delete
  2. atang sushi tu adoiiii ngencesssss..

    ReplyDelete
  3. eiii nanti akak nak bawak ain gi sushi king! kita tunggu bonanza! hahahaha

    ReplyDelete
  4. Nyesal baca memalam ni, aishhhh nak mee rebussss laaaaaa..

    ReplyDelete
  5. Asalamualaikum I'm old money collector dm me if you have old money for sale

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.