WORDLESS WEDNESDAY : MOOD BERBAJU KURUNG - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, January 16, 2019

WORDLESS WEDNESDAY : MOOD BERBAJU KURUNG

baju kurung
Mood berbaju kurung
Sekarang ini , pergi banyak event memang mood nak berbaju kurung. 
Sebab kesian la baju kurung tu tak berusik dalam almari.

7 comments:

  1. Bagus...aurat terpelihara ..kipidab :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kin lebih suka pakai jubah hehe tapi baju kurung pun ada juga

    ReplyDelete
  3. Teruskan ainn! cantik apa pakai baju kurung!

    ReplyDelete
  4. wanita melayu terakhir gituhhhh

    ReplyDelete
  5. aida kalu ke event penting, prefer berbaju kurung, ain.
    terutama event skola anak-anak.
    selesa. formal pun tak formal sgt.
    sesuai...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.