AKU BERBAJU KURUNG KE EVENT - Aku Ain Kau Siapa

Saturday, February 2, 2019

AKU BERBAJU KURUNG KE EVENT

baju kurung akuainkausiapa

AKU BERBAJU KURUNG KE EVENT

Last few weeks aku pernah up Mood Berbaju Kurung. Yes gais! aku nekad pakai baju kurung walaupun seketul Farahain ni dia la perempuan paling rimas nak pakai ala-ala gegirl ni. Kenapa tetiba mood aku nak berbaju kurung?

Jawapannya, sebab kesian tengok baju kurung tu tak berusik dalam almari. Baju kurung bukan murah-murah mahal pulak tu. Aku ni anak sorang perempuan dan arwah ibu dulu memang akan beli baju kurung mahal untuk aku. Sayangkan baju mahal kalau tak dipakai. Tu yang kalau korang tengok baju aku majoriti kemain vogue semacam. Hahaha. Yolah, dulu masa dekat matrik hari-hari kena pakai baju kurung. Ada kawan aku pernah cakap “Ain baju kau ni macam nak pergi beraya woi bukannya nak pergi kelas” Hahaha.

So, korang boleh la tengok aku berbaju kurung sepanjang seminggu tu. Selesa sangat walaupun kena jalan kepit! Hahaha.
baju kurung akuainkausiapa
Di CoolBlog Paradigm Mall Johor Bahru
 COOLBLOG MENYEMARAKKAN 2019 DENGAN KEMPEN 'HARI HARIMAU'
baju kurung akuainkausiapa
Di Trove Hotel 
 AN ABUNDANCE CHINESE NEW YEAR CELEBRATION 
AT TROVE JOHOR BAHRU
baju kurung akuainkausiapa
Di Tunamaya Desaru Hotel
A BOUNTIFUL PROSPERITY LUNAR NEW YEAR AT
 NELAYAN SEAFOOD BY THE COAST
baju kurung akuainkausiapa
Di Moonlight Cake House
PENGALAMAN PERTAMA KALI DINNER DI MOONLIGHT CAKE HOUSE

3 comments:

  1. comel ayuuu je pergi pakai baju kurung =)

    ReplyDelete
  2. hahaha..ee mencik lerrr muka aku kat tunamaya tu..nampak sangat nak membawang

    ReplyDelete
  3. Lepas ni pakai baju kurung dengan Heel 5 inci hehehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.