KENAPA AKU ADA MASALAH NAK KOMEN BLOG KAU ?? - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, April 23, 2019

KENAPA AKU ADA MASALAH NAK KOMEN BLOG KAU ??

masalah nak komen di blog

KENAPA AKU ADA MASALAH NAK KOMEN BLOG KAU ??

No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.

Aku dapat feedback ni daripada salah seorang ahli JDT Blogger iaitu Nona . Haa, kau baca jela conversation antara aku dengan dia. Hahaha. Aku nak mintak maaf  kalau ada yang nak komen tapi mengalami masalah yang sama. Terima kasih diatas feedback ni. Aku suka orang terus direct tanya aku. I am a straight forward person. So tak yah nak berkias sangat dengan aku.

Kali ni aku dah kurangkan dah jumlah patah perkataan dekat disclaimer tu. Hahaha. Aku tahu sekarang , orang mostly baca blog and browse through smartphone. So , nak tak nak kita tetap kena atasi juga masalah ini kan. Thank you Non! Terus tanya kat aku! Ni yang aku lagi semangat nak menulis. Kahkahkahkah.

7 comments:

  1. Haaa....okay..dah senang nak komen..tak payah klik2 banyak kali...terus keluor... Hihi... Nice2...baru tahu tu reasonnye ehh...xpernah plak amek tahu.ahhahahaha

    ReplyDelete
  2. dulu ada masalah tu setiap kali nak komen kat blog Ain

    ReplyDelete
  3. tu la kau..kat ruang komen pun nak mengarang...dasar penulis diari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah win gile ayat ko!! hahahahahaha....

      Delete
  4. Nasib baik secebis Sis Lin ko ni komen guna laptop, so belum ada lagi masaalah seperti saudaroi dot com tu hehehe kalau tidak, lama dah ku ajukan kepada tuan pegerusi seketul Sunah hahahahaha

    ReplyDelete
  5. haha nasib baik ada yg tegur.. kalau sy jarang baca blog kat smartphone.. guna laptop lgi selesa

    ReplyDelete
  6. Saya amat berterima kasih kepada Allah dan kepada Puan RIKA ANDERSON LOAN SYARIKAT kerana memberi saya pinjaman sebanyak RM250,000. Nama saya Ayu Amangku, saya dari Indonesia dan kini tinggal di George Town of Penang, Malaysia. Saya telah berutang bertahun-tahun sehingga saya mencari pinjaman dengan sejarah kredit sifar dan saya telah menghubungi banyak kewangan rumah, tetapi semua telah menolak saya. Saya mencari pinjaman di internet dan tidak pernah berhenti membaca dan belajar tentang RIKA ANDERSON LOAN COMPANY di salah satu blog saya yang menghubungi perunding kredit Rika melalui e-mel: (rikaandersonloancompany@gmail.com) dengan keyakinan bahawa pinjaman saya diberi beberapa hari yang lalu dan kelihatan ke hadapan untuk kembali maka saya menyedari bahawa tidak semua blog syarikat pinjaman benar-benar salah kerana semua penghinaan kewangan saya telah diselesaikan, kini saya mempunyai nilai yang besar dan usaha perniagaan yang berkualiti, saya tidak boleh menyimpan ini untuk saya jadi saya harus bermula dengan berkongsi satu kesaksian tentang perubahan hidup ini. Anda boleh menghubungi Cik Rika Anderson melalui e-mel: rikaandersonloancompany@gmail.com, Rika melalui W / S: + 19147057484 atau hubungi saya untuk maklumat melalui E-mel: ayuamangku@gmail.com

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.