IKEA SPECIAL BUFFET DINNER - Aku Ain Kau Siapa

Friday, May 24, 2019

IKEA SPECIAL BUFFET DINNER

IKEA SPECIAL BUFFET DINNER

IKEA SPECIAL BUFFET DINNER


Pstt : korang dah fikir nak berbuka ape tu? Kenapa tetiba aku craving nak makan dekat Ikea ni? OMG!!! Halu pulis , mohon geng geng makan aku semua melaporkan diri! Eeee , rasa best lak tengok special buffet dinner ni.

Masih sempat ke? Ada lagi berapa hari ni.....Dapnye!

2 comments:

  1. bestnyeeeee. lama dah tak pergi ikea

    ReplyDelete
  2. tak sempat nak berbuka kat sana...telan lior je lah..hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.