HOUSEMATE KAU , HOUSEMATE AKU JUGAK! - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, June 20, 2019

HOUSEMATE KAU , HOUSEMATE AKU JUGAK!

Image may contain: 6 people, including Afzani Tual and Nur Farahain, people sitting

HOUSEMATE KAU , HOUSEMATE AKU JUGAK!

Hai , uolls masih lagi ke beraya tu? Aku ...ofcourse la masih lagi woi. HAHAHA. Rayakan sebulan. Gittew. Lagi pula kalau di Johor dengan open housenya tak berhenti-henti ditambah lagi dengan marhaban dekat sini kemain meriah woi. Sampaikan aku terpaksa mengheret seketul Kak Sunah untuk teman aku ke open house kawan aku.

Dalam pada aku mengheret Kak Sunah , dia pun heret aku jugak tidur di rumah sewanya. Aku dah pernah tidur rumah kak Sunah sebelum ini. 

So, housemate kak Sunah pula memang semua aku dah kenal. Konsep dekat sini , housemate kau , housemate aku jugak tanpa sengaja! 

The last time aku fefeling ada housemate ialah pada zaman aku belajar di Uitm Kedah. Lepastu aku housemate semua dengan LELAKI. Hahaha. Dah adik beradik semua lelaki. By the way , aku dengan Kak Sunah ni pula selalu pergi event carpool sesama. Disebabkan itu juga mungkinnya aku kenal kawan kau , kau kenal kawan aku. TiBER! 
kek lapis challenge
kek lapis challenge!
kek lapis challenge
Halu pulisss! kau tengah tidur berdengkur mimpi ape tu ain
Kebetulan esok pagi kami ada event , so Kak Sunah pun mengheret aku pergi ke open house yang dibuat oleh geng-geng housemate nya. Kak Dee. Wow, dihidangnya mee bakso! Ya Ampun , sedap betul rasanya. Aku rasa banyak betul aku mencekik bebola bakso itu. Kitorang siap mintak resepi lagi. Hahaha.

Lepas makan-makan , Kak Ajan bawak tripod kau! Sesi bergambar time! Kelakar betul sebab gigihnya kitorang semua nak buat kek lapis challenge! Susun punya susun tak jadi. Last-last bedal jelah yang mana nampak okay. Kitorang buat jugak star challenge. Hahaha. Rasa macam kelakar pula kitorang boleh nak membuat challenge-challenge bergambar macam gitu. Aku ni yang bukan geng diorang pun boleh terlibat sesama. Hahaha.
star challenge
star challenge!
Itu lah konsep housemate kau , housemate aku jugak!
Klah..bye.. Nak pi open house lagi! Opps..MAKAN DAN MAKAN LAGI!
DAH BACA KISAH RAYA SAYA?!
KALAU BELUM... klik sini >>Mat Ri Aye 2K19!

6 comments:

  1. now i miss my housemate too

    ReplyDelete
  2. haha.. korang kan.. star challenge tu akak dah buat awal thn aritu.. yg kek lapis challenge tu akak buat masa raya 1st.. nasib la jadi org yg bawah sekali tu kan..

    ReplyDelete
  3. JACKPOT ynag besar hanya di AJOQQ :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete
  4. hahahahah akak tak post lagi gambar challenge2 tuuuu

    ReplyDelete

  5. ayo daftarkan diri anda di 4g3n365*c0m :D
    WA : +85587781483

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.