ENTAH APA YANG MERASUKIKU - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, November 19, 2019

ENTAH APA YANG MERASUKIKU

Image may contain: one or more people, people standing, ocean, sky, outdoor and water

ENTAH APA YANG MERASUKIKU


Haa... cukup 5 hari lagi genap sebulan aku tinggalkan blog akuainkausiapa ni๐Ÿ˜‚ Entah apa yang merasukiku. Aku sendiri tak ada jawapan kepada persoalan tersebut.

Okay, baru beberapa hari ni laptop aku memang dah bermasalah dari segi keyboard yer. Ini pun aku taip dekat tepon pastu copy paste masuk dalam blog. Nasib lah laptop aku tu touchscreen,  jadinya kalau nak menaip kena tekan screen keyboard. Pelik giler woi๐Ÿ˜‚

Hmmmmmmmm... banyak nya cerita tidak ditulis disini. Kenapa Farahain? kenapa Farahain? Sibuk sangat buat video nyanyi nyanyi letew๐Ÿ˜œ Yesss, kalau yang tengok instagram aku tu harap telinga tak pekak lagi lah ehk. Hahahaha.

Insyallah, slow slow aku update okay blog ni. Mintak maaf kepada semua kawan kawan blogger aku dah lama tak blogwalking. Terutamanya kepada kawan kawan Jdt Blogger. Berdosa nya rasa ya Tuhan! Hahaha. Ampunin nabila yaaa bondaa arini! ๐Ÿ˜‚

Okay, semoga rasukan ini ditepis . Shhhhhhuhhh.. keluarkan kau dari badan Ain! Hahahhah. Chow.. I nak update selow selow okay.

9 comments:

  1. welcome back hehe. semoga terus konsisten menulis

    ReplyDelete
  2. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.