TEMPAT OOTD BEST DI SHAH ALAM - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, December 4, 2019

TEMPAT OOTD BEST DI SHAH ALAM

laman seni 7 shah alam

TEMPAT OOTD BEST DI SHAH ALAM

Assalamualaikum, hai. Masih ingatkah coretan blog aku yang bertajuk ini.. Hiking di Bukit Gasing ? , Selepas aku hiking tu , aku memang stay di Shah Alam rumah adik Kak Sunah. Kak Sunah seboleh mungkin mempromosikan tempat ootd ni dekat aku. Sebabnya kitorang ni nama pun geng blogger , memang suka bergambar.

Bukan itu sahaja , kitorang jenis selagi boleh bergambar selagi itu lah posing. Katanya simpan stok gambar! Hahahhaa. Kalau tak ada idea nak post di Instagram ataupun di blog , haa jadikan lah stok tu sebagai tajuk atau topik pada hari tersebut. Macam yang aku buat sekarang ini lah. Gambar ni di sekitar hujung bulan semptember , tapi aku baru nak update ini. HAHAHAHAA! Janji hupdate! Bak kata Sis Lin , gambo kau amek banyak banyak tu nak buat ape kalau tak update blog? Sorry letak nama sis.kihkihkihkih.

Bayangkan pada ketika ini , kitorang baru lepas hiking dengan busuk masam lenjan je. Tu belum lagi nak bagitahu yang kitorang pergi buat task Real Me dengan pakaian yang sama. WE DONT CARE! hahaha. Sebenarnya , malu juga lah sebab aku ni jenis tak selesa sedikit kalau tengah peluh peluh jumpa orang. TAPI , REDAH JE!
laman seni 7 shah alam
angin bertiup kuat sangat, sampai nak terbang rasa!hahhaa

laman seni 7 shah alam
aku nak terberak ni ,,,cepat sket..hahahhaa

laman seni 7 shah alam
Jom busking!tiberr
Oh ya , jadinya dimanakah tempat ootd ni? Aku rasa ramai je yang dah tahu tempat ini. Korang google je Laman Seni 7 . Nanti confirm jumpa!. Terima kasih lah kepada Kak Sunah kerana sudi melayan aku. Hahahha.

laman seni 7 shah alam
oh . berseni betul ehk...sampai tak tahu ape benda ni.hahahaa

laman seni 7 shah alam
aku tengah posing , yang belakang tu pun tengah amekkan gambo kawan dia

laman seni 7 shah alam
kau tengah buat ape tu farahain?

Laman Seni 7
Shah Alam Selangor

**Harap ler dapat suami yang suka nak melayan perangai aku ni kan...yang suka tangkap gambar aku...Berangan kejap..kihkihkih..

14 comments:

  1. ahhahahahah amek gambar cincai2 jadi jugak ek satu entri...syabas farahain!

    ReplyDelete
  2. Hahahaa bagu ko ingat ayat Sis ko tu..ye laaa dah amik gambar bebanyak, kalau tak update buat apa? Lagi satu, dah amik gambar bebanyak, pastu pakai gambar orang lain, gambar yang di amik tu buat tukun ke? Hahahahaha...haaa gitu...
    So amik je gambo sesuka hati, then save, nanti takde idea nak update, haaa tepek jer...ada je orang view blog ko..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Lama kat Shah Alam ni tapi sekalipun tak pernah jejak Laman Seni tu.

    ReplyDelete
  4. ekon banyak2 pun boleh jadi mural ek.. hahaha

    ReplyDelete
  5. teringat kat penang masa pi 2 tahun lepas, best kan tempat ootd camni ^_^

    ReplyDelete
  6. Amin..Amin..part dapat husband tuh..yang suka melayan seketul farahain bergambarr... Hahaa..

    ReplyDelete
  7. Lawo jugak tempat nie bila berootd 😘😘

    ReplyDelete
  8. Kalau di Kelate ni biasanya pelajar2 UiTM yg selalu lukis mural di dinding2 belakang bangunan. Byk terdapat di Machang dan Tanah Merah...

    ReplyDelete
  9. Semoga Ain dapat suami yang pandai amikkan gambar. Amin

    ReplyDelete
  10. sesuai :) cantik latarbelakang.
    lama naw dah aida tak jejak shah alam :)
    rinduuuuu...
    selalu nyer ke klang, takat tu jer.
    one day, akan kembali jjcm di shah alam.
    paling rindu - pkns dan tasik depan nyer tu :)

    ReplyDelete
  11. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete
  12. “Bismillah, ar-Rahman, ar-Rahim”.

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP   Dari meja kerja dan kantor CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini berjanji akan menjadi tahun lebih banyak uang di rekening bank Anda, hal ini karena kami mengelola CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang memiliki kebutuhan finansial besar tahun baru ini untuk memulai bisnis satu atau dua bahkan untuk merenovasi rumah mereka juga untuk menghidupkan kembali bisnis mereka dan jangan takut pada pemasangan bulanan Anda karena kami memiliki paket khusus untuk mempersiapkan Anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana menginvestasikan uang Anda dengan sumber daya yang sangat tinggi. bisnis jadi tolong jangan hanya duduk di sana dan kemudian membiarkan orang lain untuk maju secara finansial mengatakan tidak pada kemiskinan tahun ini mengatakan tidak kepada hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang bisa membawa kemasyhuran Allah tidak menyangka kita menjadi miskin ketimbang kita menjadi bijak dalam menghasilkan uang dan kemudian menginvestasikan uangnya dalam bisnis yang sangat menggiurkan sehingga melalui ini kita di sini untuk meminjamkan Anda karena CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang telah Anda cari anda bisa menghubungi kami melalui detil kontak di bawah ini

    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.