Koleksi Pakaian Yang Saya Ada


Koleksi Pakaian Yang Saya Ada

Aku ni jenis perempuan yang simple . Tak perlu nak beria dress up bagai kalau nak diajak keluar . Jenis boleh siap cepat la . Well , im literally not kinda gegurllzz gituw . Jadinya , perempuan yang simple ni apa je yang ada dalam wardrobe dia ?

Tshirt terpaling banyak dan melambak ! Hahaha . Sampai pening kadang nak pakai yang mana . Memandangkan hari ni aku nak ketepikan sekali mana yang dah tak nak .. So bolehlah senang post this things. Hahaha . Aku banyak juga koleksi cardigan ataupun orang panggil baju sejuk. Hahaha . 

Sebab aku ni jenis tak tahan sejuk sikit. Rasa macam pernah tulis tentang ni . Aku suka baju sejuk! Boleh klik dan baca . 

Aku ni susah nak cari seluar sebabnya peha dan punggung kemain besar . Tapi semenjak dua menjak ni , dah terjumpa kedai bundle yang aku minat. Wow ..sekali sarung je dah rasa puas hati gila . Rasa happy woi . Yela , orang yang ada peha besar je yang paham macam mana susahnya nak cari seluar .

How about tudung dan shawl ?. Erm , aku guna je mana yang dah penah beli dan yang orang bagi . Aku bukan jenis perempuan up to date gitu . Selagi rasa boleh mix and match , yes I'm going to wear it ! Gittew. 

Simple and kinda minimalist ! Tak suka nak serabut-serabut . Rasa macam semak sangat je , " okay dah kena start mengemas ni" . Itu yang aku selalu buat . 

Jadi perempuan simple actually best ! Sebab tak perlu nak bawak beg sebesar tidak kalau nak travel . Hehehe. 

How about your wardrobe ? *** nanti lah aku update the real gambar wardrobe aku*** Hahahaha.

Post a Comment

2 Comments

  1. Saya jenis ikut mood. Kadang2 rasa nak dress up, kadang2 pakai jersey dengan jeans je. Tapi tak reti la nak follow fesyen bagai ni. Tang tu kita serupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa .. kdg2 jadi perempuan simple ni lagi best kan.. Tak de pening sgt nakk fikir nak pakai ape ..hahaha..

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.