Ingatkan Facemask rupanya sekotak Coklat - Aku Ain Kau Siapa

Monday, March 1, 2021

Ingatkan Facemask rupanya sekotak Coklat


Ingatkan Facemask rupanya sekotak Coklat

Sweet betul rasa bila dapat hadiah hari jadi warna pink ! Pink is my favourite colour. Ceritanya huda mesej nak hantar prelove baju dan tudung yang dia dah tak pakai and nak bagi dekat aku . Sekali dapat sekali hadiah .

Sweet gile rasa ! Dalam Beg pink tu ade bunga , candle dan sekotak . 

Ingatkan Facemask ...malam-malam boleh pakai sebelum tidur . Eh bukak bukak COKLAT !!
You know what aku ni perempuan yang suka coklat terutama sekali DARK Chocolate .. Aku tak suka coklat yang manis tapi aku suka coklat yang macam gini .. Aaaaaaaa.. lagi lah rasa happy sangat ! 

Terima kasih Huda ..kerana membahagiakan ain. Maklumlah kita ni kan kurang kasih sayang . Hahahhaa .. 

Huda ni siapa ?. Huda ni lah pemilik blog ByFarahh . ❤️

10 comments:

  1. Cute je. Suka tengok coklat macam ni. Dalam kotak pelbagai bentuk dan rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulll ... satu hari makan satu je 😜 ..bila nak makann tuhh hayati betull rasa nya macam mana

      Delete
  2. Whoaaaaa... dark choco!!! Love it too!! Dah habis makan lommmm. Bahahahahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. belomm... aku makan 1 hari 1 .. 🤣🤣🤣🤣

      Delete
  3. Untongler ada orang hadiah ceklat...😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe ..tapi lagi untunggg kalauu dpt suami .ehh 🤣🤣🤣🤣

      Delete
  4. haa ok kejap nak hantar delivery man...rupa-rupanya calon suami...tibehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaahhaahahahaahahhahahahahaahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 uish.. nikah pkp terus nanti jadi nya

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.