Dominos Pizza Favourite Aku !

Dominos Pizza Favourite Aku !

Bulan February dah pun berlalu pergi ... Bulan dua ni special sebab sambut hari jadi.  Jadi nya makan pun banyak yang special . Jenis aku pulak kalau hari-hari biasa bukan jenis nak makan fast food .

Aku pun tak ingat bila last makan Domino's sebelum ni. Hahaha .  Aku bukan jenis mudah nak mencuba menu viral . 

Masa celebrate birthday makan lah dominos pizza . Macam biasa dari segi pemilihan menu memang kena serah tugas dekat aku. Hahaha
Nampak pula set offer untuk hari tu.. Jadi nya kita pun memilih . 2 Pizza Large , dan ade jugak side order. Pastu kitorang normally akan add on lagi satu pizza . Sebab kitorang ni boleh dikatakan peminat pizza la. 

Jadi nya apakah favourite pizza aku ?. Semestinya Tuna Temptation . Ya Allah , rasanya ni yang paling sedap gila mengikut tekak aku . Abang aku pulak jenis suka Peperoni Pizza . Tapi aku suh la juga try another flavor so kita dapatlah rasa yang lain .
Sent gambar sini jelah.. Malas nak taip..satgi terliur balik. Hahahahhaa .. Apa yang pasti , Domino's Pizza ni kita kena pandai pilih pakej . Kalau pandai pilih okay je harga nya ..

Apa favourite pizza korang ?

10 comments:

  1. Favourite pizza saya yang dimasak oleh awak! Hahahaha

    ReplyDelete
  2. Favourite pizza saya yang dimasak oleh awak! Hahahaha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    singgah selasa petang
    harap semua dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak makan dominos pizza, ain buatku terliur nak order

    ReplyDelete
  5. suka jugak dominos pizza..kalo beli banyak, mesti wajib ada tuna temptation..

    ReplyDelete
  6. Betul tu. Domino banyak pilihan. Pandai pilih pakej, memang jimat

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.