Bila Blogger Sis Lin , Sunah Sakura dan She Is Farahain duduk semeja


Assalamualaikum . bila tengok belek lagi gambar ni , rasa macam kelakar . Dah gelak sorang-sorang , tak best kalau tak share dekat sini . Kihkihkihhh . Gambar ni masa kitorang join event Earth Hour Di Toppen

Waktu ni Sis Lin tengah bercakap dengan anak nya , aku dengan kak sunah siap tengok sekali . Kelakar gila . 

Sis duduk tengah - tengah tuh macam tengah buat pengagihan makanan pada anak - anak pulak  . Hahaha . Maklumlah . Time ni belum puasa lagi ! Kitorang dinner di The Fish & Co dekat Toppen Johor Bahru 

Post a Comment

3 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.