Dapat Gift Sea Salt Chocolate Chips Dalam Bekas Kaca


Assalamualaikum . Hari ni berkesempatan untuk ke event di Toppen . Jadi nya berbuka puasa di sana terus . Kebiasannya , kalau ada event memang akan ada PR Gift sebagai tanda cenderahati gitu lah . Ala , macam door gift yang kita dapat time kenduri kahwin . Gitu la konsep nya . 

Kali ni buka buka dapat Sea Salt Chocolate Chips . Adoi , memang sedap sampai ketagih rasa . Sekali dah terbuka memang layan je krup krap je la . Blend juga rasa sea salt ( garam ) dengan chocolate chips kan . 

Ini kalau tak tutup boleh habis sekali gus ni . Hahaha . Bekas kaca ni boleh isi kuih raya nanti . Hehehe . Gitu! Kuih raya pun rasa malas nak buat . Yela , mana ada tetamu langsung . Hahaha . 


Ade sticker Toppen sekali .. Kalau korang nak tahu Toppen ni shopping mall dekat mana ?. Ain pernah story dalam blog . Klik sini

Ade yang tengah mencari resepi kuih raya ke ?. boleh klik sini ...Koleksi Resepi

2 comments:

  1. sedappp..suka pulak dengan rasa masin2 dia tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . ni kalau xstop berapa minit je terusss lesapp kosong 🤣🤣🤣

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.