Pergi 3 Event Dalam 1 Hari , Throwback Kisah 30 April 2019

Assalamualaikum . Facebook keluarkan kisah throwback ain pada 30 April 2019 . Gigih nya masa ni sebab boleh tahan pergi event dari pagi sampai ke malam dengan tak balik rumah nya dan pakaian yang sama. Tak silap masa tahun 2019 ni waktu -waktu macam gini banyak full dengan buffet ramadhan review . Jadinya , tahun tu ain siap nak bawa tema Berbaju Kurung ! Aaa gitew ! Tapi pada 30 April 2019 ni , ain pakai baju dress . Best fefeling jadi gegurllzz terus rasa . 




Kisah 30 April 2019 ni bermula apabila Boat Noodle buat opening di Midvallley Southkey . Tak ingat masa ni dah puasa ke belum .Tapi kalau makan time siang tak puasa lagi lah kan. Kihkihkih 🤣 . Masa ni suka gila tengok Dina Nazir mengacara dan juga Hanif Era . Meriah event nya , balik je dari tu kitorang lepak Puteri Harbour dan solat di situ . Sempat ain posing bergambar  photo shoot disitu . Nasib la kak Sunah banyak melayan ain . 
Petang sampai malam kitorang ada buffet ramadhan review di Legoland . Makan - makan la sambil ambil gambar semua . Tapi tak lama kemudian , ain mintak diri sebab ada satu lagi review kena buat iaitu ke Butik Kacax di Plaza Angasana . Gempak siot ain boleh gigih hadap dan layan 3 event sekali gus . I think that is because i love this kind of things . Jumpa orang . jumpa orang dan jumpa orang ! 
Kenangan betul bila diimbas kembali pada tahun 2021 ni ! Betulah orang cakap pengalaman tu sangat berharga .. Pengalaman ni la mengajar dan mendidik ain untuk lebih memperbaiki diri untuk berurusan dengan orang . 

Post a Comment

4 Comments

  1. Nice dress! jarang nampak berrdress ek! Best kn byk event.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaahh best wehh . dress ni ain dh letgo pada orang 🤣🤣

      Delete
  2. yee aku ingat lagi kita photoshoot dekat puteri harbour..hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahhaha tq sudi melayan seketul Ain 🤪🤪

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.