Mug ni sesuai untuk bancuh kopi dan milo


Assalamualaikum . ada ni haa , tengah mengemas rumah . Hari ni dah rasa semak betul rumah ni. Patut la orang cakap jadi suri rumah ni kerja tak kan pernah habis . Walaupun aku ni masih belum kahwin , tapi bila duduk serumah dengan semua adik beradik lelaki . Kita orang perempuan la yang kena kemas itu ini . Ain rasa serabut sangat  kalau nampak ada habuk pastu bila jalan rasa licin macam rumah dah lama tak mop dan vacuum . 

Semenjak dua menjak memang asyik postpone je kemas rumah ni , jadi hari ni ada masa sikit kita kemas mana yang terlarat je la . Time kemas la baru nak punggah hadiah Giveaway ni. Ni menang Giveaway Dari Sis Lin . Hahaha . Baru nak keluarkan dari kotak nya . 
Mug ni sesuai untuk buat kopi ke milo ke sebab dia siap ada sudu . Selalu nya mug Pink Panther aku je yang jadi mangsa . Sekarang ni dah bertambah koleksi mug . Mug ni siap ada tulis Selamat Hari Raya Aidilfitri . Kerlas! Dah raya dulu! Kihkihkihhh .

Post a Comment

3 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.