Koleksi Lagu - Lagu Raya

Koleksi Lagu - Lagu Raya

Hari raya hari yang paling dinantikan oleh umat Islam setelah berpuasa selama sebulan di bulan Ramadhan. Setiap kali hari raya , pasti ada kisah sedih , gembira pahit dan duka yang tersimpan dalam setiap cerita memori hari raya kita semua. Kemeriahan hari raya paling seronok kalau dapat dengar lagu raya. Sekarang ni pula , baru beberapa hari puasa pun dah kedengaran orang memutar lagu - lagu raya . 
Jadi , ain nak senaraikan seberapa banyak lagu raya dari zaman mak ayah kita sehingga terkini . Check it out ~~







Hael Husaini - Bersyukur Seadanya

Bersama - sama - Erul dan Ema

 Lagu Raya - Alif Satar and The Locos


Menanti Di Aidilfitri - Wany Hasrita, Wani Syaz, Muna Shahirah, Wan Azlyn 

Syukur Lebaran - Aina Abdul


Raya Nusantara [Lebaran] - Rizky Febian, Fatin Shidqia, Siti Nordiana, Ismail Izzani, Sufi Rashid

Wany, Ernie, Wani, Shamim , Tajul & Haqiem - Lebaran Terindah

iamNEETA, Najwa Latif, Deanna Hussin & Mimie Haris - Hari Raya

korang suka lagu yang mana ? cuba komen ... Selamat Hari Raya ! Gitteww . 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.