Makan Makan Di Ikea Tebrau

 
ikea tebrau

Makan Makan Di Ikea Tebrau

Jujurnya , ain bukan la jenis selalu makan dekat Ikea . Kalau ade event ke atau dapat voucher baru ke sini . Macam yang ni sebab dapat voucher , jadi nya guna kan lah voucher tu . 


Ain memang suka makan meatball , chicken wings that why kalau ke sini akan pilih menu tu je . Tapi haritu sedih sikit sebab tak sempat nak membeli karipap sebab ramai sangat orang . Kitorang pula pergi hari Jumaat , orang kat sini ramai yang cuti dan malas masak jadinya makan je la disini . 

cara order di ikea tebrau

meetball ikea

roti ikea

chicken wing ikea

Kalau tak pandai order , tengok step dekat situ. Korang tengok harga dan berapa kuantiti makanan tu . Sambil menolak troli tu , sambil tengok menu makanan tu dekat screen yang disediakan.

Ambil gelas atau cawan yer..dan jangan risau sebabnya air boleh refill ! Itu yang kita mahukan. Hehehehe. 


nak tahu resepi meetball ala ikea ? KLIK SINI ~~

Post a Comment

1 Comments

  1. Lamanya tak makan kat Ikea. Kat KL ni memanjang ramai orang. Tu yang malas tu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.