Santai Santai Petang Di Hutan Bandar Johor Bahru Bersama Blogger Byfarahh

Santai Santai Petang Di Hutan Bandar Johor Bahru Bersama Blogger Byfarahh


 Santai Santai Petang Di Hutan Bandar Johor Bahru Bersama Blogger Byfarahh 


Selepas balik dari surprise FaraDidi Dengan Belon tu , Huda ajak lepak lagi . Taknak pergi kedai makan sebab dah kenyang sangat , fikir punya fikir kitorang terus ke Hutan Bandar . Hutan Bandar ni baru je ditambah fasiliti dan kemudahan . Jadi nya , kitorang pun pergi la ke situ . 


Macam biasa , kalau spent time together dengan orang suka ambil gambar  dan cari content mesti sekepala dan faham "ape yang kita nak" . Tangkap gambar , buat video , ootd selagi boleh . Hahaha .

blogger byfarahh .com

hutan bandar johor bahru

hutan bandar johor bahru

Seronok pula tengok Huda happy waktu tu . Eh lupa nak kabo , Huda ni la penulis blog Byfarahh.com . Sebelum ni , sebelum sebelum ni lagi ain dah pernah singgah blog dia . Tak sangka rupanya kami dalam satu group JDT Blogger . Lagi kelakar , rupanya dia junior sama sekolah menengah dengan Ain . Hahaha . What a small world kan  .


Masuk je Hutan Bandar kerja masing-masing ambil gambar ikut shoot and angle mana yang berkenan . Jujur cakap kalau stress nak rasa berjalan , datang la ke sini .  Free Je ! Tak kena bayar pun . Pergi menikmati alam semulajadi . Gituw ! 

hutan bandar johor bahru

hutan bandar johor bahru

hutan bandar johor bahru blogger johor she is farahain

hutan bandar johor bahru blogger johor she is farahain


Menyempat la juga kitorang pergi sampai ke tempat fasiliti baru tu . Banyak dah aktiviti boleh dilakukan dekat sini .


Blog Huda : Byfarahh.com


Baca lagi kisah dan tempat best di Johor .. Klik SINI...SAYA DI JOHOR~~

Post a Comment

0 Comments