Surprise FaraDidi Dengan Belon

 Surprise FaraDidi Dengan Belon 

Kisahnya , didi mesej "nanti jom kita semua jumpa" . Huda dan Ain pun jom je la . Lepastu Huda yang start dulu tanya pasal lunch dekat Hotel Holiday Inn JBCC tu . 

holiday inn jbcc


Lepastu Huda terus mesej Ain jom nak kita suprise kan Didi . Kihkihkihhh.. Takkan suprise semata datang lunch je , bawak kan la belon . Hahaha . Bukannya sambut birthday ke ape .. Just meet up gitu je . Pastu Huda komfom kan our meet up tu dengan cakap pergi dengan adik mula-mula . Sekali last minit dia cakap "kawan" yang akan join . Didi ingat Huda bawak boyfriend baru . Hahahhaaha . 

holiday inn jbcc


Sekali yang muncul aku ! PALING Kelakar , bawa belon . Motif bawa belon untuk ape yer ?. Hahaha . Nak cari belon perkataan surprise tapi tak jumpa , mana yang ade je kita angkut . 


Seronok sangat meet up gitu walaupun sekejap ! Oh yer , by the way ni lunch murah je tau .. Yes dekat Holiday Inn JBCC . Hotel okay tapi seorang punya set lunch Rm 19.90 jer ! lengkap dan kenyang ! For me berbaloi sebab selesa nak berbual dengan kawan-kawan kan . Satu lagi , sedap ! Simple set tapi berbaloi . 

holiday inn jbcc

holiday inn jbcc


Itu la short meet up kitorang bertarikh 22 Mac 2021 kelmarin ~~ Baru nak update ! kihkihkihhh .

baca kisah kami 3 farah disini~~

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.