Surprise FaraDidi Dengan Belon

 Surprise FaraDidi Dengan Belon 

Kisahnya , didi mesej "nanti jom kita semua jumpa" . Huda dan Ain pun jom je la . Lepastu Huda yang start dulu tanya pasal lunch dekat Hotel Holiday Inn JBCC tu . 

holiday inn jbcc


Lepastu Huda terus mesej Ain jom nak kita suprise kan Didi . Kihkihkihhh.. Takkan suprise semata datang lunch je , bawak kan la belon . Hahaha . Bukannya sambut birthday ke ape .. Just meet up gitu je . Pastu Huda komfom kan our meet up tu dengan cakap pergi dengan adik mula-mula . Sekali last minit dia cakap "kawan" yang akan join . Didi ingat Huda bawak boyfriend baru . Hahahhaaha . 

holiday inn jbcc


Sekali yang muncul aku ! PALING Kelakar , bawa belon . Motif bawa belon untuk ape yer ?. Hahaha . Nak cari belon perkataan surprise tapi tak jumpa , mana yang ade je kita angkut . 


Seronok sangat meet up gitu walaupun sekejap ! Oh yer , by the way ni lunch murah je tau .. Yes dekat Holiday Inn JBCC . Hotel okay tapi seorang punya set lunch Rm 19.90 jer ! lengkap dan kenyang ! For me berbaloi sebab selesa nak berbual dengan kawan-kawan kan . Satu lagi , sedap ! Simple set tapi berbaloi . 

holiday inn jbcc

holiday inn jbcc


Itu la short meet up kitorang bertarikh 22 Mac 2021 kelmarin ~~ Baru nak update ! kihkihkihhh .

baca kisah kami 3 farah disini~~

Post a Comment

0 Comments