Iklan Raya 2021 ni..Sumpah sedih gila!


 Assalamualaikum .. berapa hari dah tinggal blog ni sebabnya busy mengemas rumah . Yelah nak raya kan . Tetiba malam semalam sebelum tidur , ada satu hamba Allah ni sent klip video raya ni dekat Ain. Ya Allah , lepas tengok tu menangis weh . 


Sedih sangat . Sebak betul rasa di hati . Iklan raya ni dihasilkan oleh jenama Saji Malaysia . Memang mengalir air mata tengok video ni . Lepastu terbukak Twitter , katanya ni kisah benar . 

Allahuakbar . "Kasih Tulus Kekal Abadi , Seikhlas hadiah dari hati "

5 comments:

  1. Dah tonton beberapa kali. Memang sangat menyentuh hati sampai menitis air mata.

    ReplyDelete
  2. hari tu nada share dalam group wassap rumah..masa tu tajuknya diornag tukar jadi Rindu yang tak berpenghujung..jadi boleh agak awal2 sebenarnya husband dia da takde..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa kak sunahh dah tahuu spoiler .hahaha 😅tapii meleleh air mataaaaa ainn sgt2 tau

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.