Terbuat Laksa KL !


Berikutan kes viral laksa beberapa hari ni , dengan ini saya telah berjaya membuat laksa KL ! Wow sekejap dah siap . Tak gaduh nak guna ikan apa . Hahaha . 

Nak pedas sikit letak cili padi   ! Dua minit siap ! 🤪

Post a Comment

8 Comments

  1. Replies
    1. hahahha kegemaran semua orang dikala malam kelaparan .

      Delete
  2. senang. tak yah gaduh nak pakai ikan apa. guna telur je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe . penat gaduh , baik masak laksa kl ni je . hahaha .

      Delete
  3. I suka campo telur ngn bawang goreng. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow lepas ni nak cuba la letak bawang goreng . mesti lagi sedap laksa kl

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.