Dua Mangkuk Mee Hoon Soto Untuk Hari Ini

Assalamualaikum . Hari ni start makan pada pukul 9 pagi . Lama betul berpuasa yer nampaknya perut . Tutup makan semalam jam 5:30 petang . I survive for day 3 tak makan malam dan cuba untuk dinner lebih awal sekitar jam 5 -6 petang . 

Insyallah ! Semoga lebih kosisten lagi !  Ain makan ape today ?.
✅ sebiji pisang
✅Nasi goreng tomyam (5sudu je suap, makan kongsi)
✅Mee hoon soto (rasa macam terbanyak pulak portion nya) lunch
✅Mee hoon soto lagi for dinner 
✅Sebiji epal merah fuji

Insyallah , nak belajar kurangkan lagi portion . Tak nak drastik sangat takut nanti hangat hangat tahi ayam je! Just enjoy the process ! Semoga Ain Kurus !!! Yeah !! Taugeh tu memang suka makan banyak gitu .Krap krup krap krup rasa .. Mee hoon soto kurang garam , gula , minyak ..

Post a Comment

0 Comments