Dua Mangkuk Mee Hoon Soto Untuk Hari Ini

Assalamualaikum . Hari ni start makan pada pukul 9 pagi . Lama betul berpuasa yer nampaknya perut . Tutup makan semalam jam 5:30 petang . I survive for day 3 tak makan malam dan cuba untuk dinner lebih awal sekitar jam 5 -6 petang . 

Insyallah ! Semoga lebih kosisten lagi !  Ain makan ape today ?.
✅ sebiji pisang
✅Nasi goreng tomyam (5sudu je suap, makan kongsi)
✅Mee hoon soto (rasa macam terbanyak pulak portion nya) lunch
✅Mee hoon soto lagi for dinner 
✅Sebiji epal merah fuji

Insyallah , nak belajar kurangkan lagi portion . Tak nak drastik sangat takut nanti hangat hangat tahi ayam je! Just enjoy the process ! Semoga Ain Kurus !!! Yeah !! Taugeh tu memang suka makan banyak gitu .Krap krup krap krup rasa .. Mee hoon soto kurang garam , gula , minyak ..

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.