Makan Ape Hari Jumaat ni ?

Assalamualaikum . i start my day early in the morning dengan morning walk . Dapat sekejap je sebab cuaca dah berangin macam nak hujan . Today start makan awal jam 8:30 pagi . So , dibawah ialah senarai makanan aku .

✅Sandwich Telur Salad (2 set roti maksudnya 4 keping roti ) 
✅Nasi putih ayam perap airfryer sayur kangkung campur sambal lada buat sendiri sikit
✅Epal hijau sebiji
✅ Durian (12 ulas ) Jangann terkezuttt.. sebab memang hantu durian !
✅Nasi putih ayam perap airfryer sayur kangkung campur sambal lada buat sendiri sikit ( portion kurang kan sebab dah mencekik deriaaann)

Last makan jam 6:25 petang ! Cun timing makan gitu. Untuk yang membaca ni , try la makan dinner lebih awal . Stop makan malam . Ain dah cuba . So far so good !

1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.