Makan Takoyaki Hari Ini

Assalamualaikum . hari ni ain makan ape ehk .. I start makan jam 10 pagi . Lambat sebab semalam dinner lewat . So , hari ni kita extend sikit lah timing makan pagi .

Ain makan apa hari ni ?
✅ 2 keping roti cheese sosej letak sos cili sikit
✅6 ketul Takoyaki (ni sebab dah lama tak makan ) So makan je ! 
✅Lunch agak lewat jugak sekitar jam 2:30 petang Nasi Putih ayam perap airfryer sup sayur kobis sambal cili sedikit 
✅Dinner awal jam 6 petang Nasi Putih ayam perap airfryer sup sayur kobis sambal cili sedikit 

Biasanya kalau lunch tu macam banyak portion  nya , dinner ain kurangkan lagi portion nya . Janji kita in progress . Buah tak makan hari ni sebab stok buah habis licin .

7 comments:

  1. Sedap betul takoyaki! Kalau saya tambah lagi sampai 10 biji hihihii!

    ReplyDelete
  2. lamanya tak makan takoyaki. menyelerakan ye nampaknya itu,

    ReplyDelete
  3. saya tak pernah makan lagi takoyaki ni

    ReplyDelete
  4. Auto lapo tengok memalam...

    ReplyDelete
  5. roti letak sosej tu macam sedap pulak..simple pulak tu!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.