Menu Makanan Ain 14 Jun 2021

Assalamualaikum . beberapa hari ni dah miss banyak untuk update disini . Ini menu yang ain makan .Tak diet sangat sebab tak nak cepat give up! Untuk permulaan ni lebih kepada menjaga portion dan lebihkan buah buahan . Dan cuba kurangkan junk food . 

✅ Susu pisang granola ( blend pisang 1 , sesudu kecil susu fernleaf  ) lepastu letak je granola
✅Tak masak ! beli nasi kukus ayam (nasi separuh)
✅Buah mangga 2 biji (makan kongsi kongsi)
✅Mee hoon goreng masak sendiri 
✅Buah oren (ain makan 4 ulas )


Tak exercise hari ni sebab .. badan rasa lesu ..sebab dah nak period 🤐

Post a Comment

1 Comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.