Tak Makan Sayur Yer Lauk Semalam!

Assalamualaikum . kihkihkih . Semalam kurang makan sayur . Hanya ambil sayur tomato jela .Tu kategori sayur ke ?  Hahaha . Banyak barang dapur dah habis . 

Malas nya nak taip panjang panjang . Ni lauk semalam. 

✅ Granola krup krap kunyah gitu je
✅Nasi Goreng dengan 2 ketul Hotdog 
✅Nasi putih dan lauk kari
✅Biskut oat 2 keping
✅Nasi putih dan lauk kari
✅Susu dan granola


šŸ¤­Benda paling susah nak buang ialah makan nasi dengan kuah banjir ! Tapi sebab nak kurus ..terpaksa kurangkan sikit sikit ketagih kuah banjir ni

Post a Comment

2 Comments

  1. Kannn. kalau peminat kuah banjir ni . memang susah sikit ler.. huhu... Aku ikut mood.. Biasanya tak minat kuah sangat... sikit sikit kat lauk tu je dah cukup.. hoho... Sayur tertinggal ke snegaja ditinggalkan... kah kahh... dalam nasi guring leh selit selit sayoqqq.. huhu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.