Dah 4 Julai , Ain Makan Ape Tu ?

Assalamualaikum.. Hari ni makan nasi ambang mak ana pedas berapi . abang aku request telur mata , jadi nya balik rumah dari tapau tu aku pun terikut sama goreng kan sekali telur mata . Nasi ambang mak ana ni jenis memang makan sampai kenyang . 

Aku terus dah tak boleh sumbat nasi dah lepastu . Sebab kenyang sangat .Tu yang makan nasi sekali hadap je .🤣

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.