Ain Makan Ape 15 Ogos 2021

Assalamualaikum. hari ni weekend macam biasa lepas subuh membuta balik . Kihkihkih. Start makan pun jam 1:49 tengah hari . Gila kan . Hahahah . Entah la, maybe dah nak period. Dia punya sakit satu badan .. Ubat dia tidur je la . 

✅1 keping roti sapu peanut butter 
✅3 hotdog dan 2 roti letak cili sos sikit 
✅Nasi putih ayam masak red , sayur taugeh goreng 
✅Nasi putih ayam masak red , sayur taugeh goreng

Simple je lauk hari ni . Janji masak. Janji makan ! Janji jaga portion ! Janji  nak kurus tapi tak takut untuk makan nasi 

1 comment:

  1. Weekend gini kekdg mlas, pastu hujan pulk, lgi seronok bermlasan..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.