Ain Makan Ape 16 Ogos 2021

Assalamualaikum . Ya Allah hari ni pun makan kemain lambat . Astagfirullah ... Tak rasa lapar ,tapi tu la risau gak dia punya tak nak breakfast tu kemain melampau . Ain start makan pukul 2 petang yer gais ! Yes ! Pukul dua petang .

Hari ni makan 3 kali je . Alhamdulilah kenyang .
✅ Jemput-jemput ikan bilis mata biru 
✅Tomyam ayam dan nasi putih masak sendiri
✅Tomyam ayam dan nasi putih masak sendiri

* Suka betul banjirkan nasi dalam kuah tomyam tu . Eee dap sangat . Alhamdulilah 😋

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.