Ain Makan Ape 19 Ogos 2021

Assalamualaikum .. Hari ni pepagi kite bedal coklat Ikea . Coklat ni antara favourite ain . Dark coklat . Ain memang suka dark coklat .. Rasa pahit pahit coklat tu yang sedap . 

Lepastu lunch pulak makan nasi kukus ayam . Beli je . Tak masak pun . Malam pula makan roti dua keping dengan peanut butter . Kebetulan tinggal dua kerak je roti tu🤣 Makan je lah buat isi perut . Settle janji makan . Entahlah , lately jenis dah boleh control sikit nafsu makan tu . Sebab nak turunkan berat badan kan. 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.