Ain Makan Ape 2 Ogos 2021

Assalamualaikum hari ni ain start makan pukul 11:30 pagi . Makan buah rambutan yang dikopek dan disimpan dalam peti sejuk (peh sedap nya rasa) dan wafer nabati cheese . Yang ni makan kongsi kongsi yer . 

Lepastu lunch tak masak beli je nasi kukus ayam . Macam biasa lepas makan nasi kukus ni memang kenyang sebab portion dia banyak selambak tidak dan decide untuk dinnee makan telur mata tabur dengan kicap dan sos makan dengan roti 3 keping . Dah selesai menu makanan saya pada hari ini

Alhamdulilah  simple je . Bersyukur kerana ada juga makanan yang boleh dimakan 😋

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.