Ain Makan Ape 3 Ogos 2021

Assalamualaikum . Hari ni makan 3 kali je . Start makan biskut coklat dari Ikea ni 4 keping. Lepastu masak mee kicap sabah makan sepinggan dan dinner pula makan nasi putih dan ayam masak kicap . Simple je dan yang penting isi perut serta kenyang . 

Nak turun kan berat badan bukan tak makan langsung yer cuma kawal apa yang kita makan.


No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.